Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yunanistan'daki Yangın : Yunanistan'daki yangın faciasında son dakika gelişmesi ... _ Yunanistan'da başkent atina'nın yakınlarında yaşanan ve en 76 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciasının tanıkları, yaşadıklarını anlattı.

Yunanistan'daki Yangın : Yunanistan'daki yangın faciasında son dakika gelişmesi ... _ Yunanistan'da başkent atina'nın yakınlarında yaşanan ve en 76 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciasının tanıkları, yaşadıklarını anlattı.. Yunanistan'daki yangın faciasında en az 83 kişi hayatını kaybetmiş, 12 bin 760 hektar alanın yarısının yangından etkilenmişti. Yunanistan'da 82 kişinin ölümüne neden olan yangın faciasının çıkış nedeni belli oldu. Yunanistan'daki yangın faciasının perde arkası. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında meydana gelen yangınlarda en az 76 kişi yaşamını yitirdi. Ölü sayısının daha da artmasından endişe ediliyor.

Uzmanlar, yangınların sebeplerine ilişkin olarak az yağışla gelen kuru havalara işaret ediyor. Yunanistan'daki orman yangınlarında ölü sayısı 70'i aştı. Yunanistan'daki orman yangını türkiye için uyarı niteliğindedir. Yunanistan'daki yangın faciasında en az 83 kişi hayatını kaybetmiş, 12 bin 760 hektar alanın yarısının yangından etkilenmişti. Yunanistan kızılhaç başkanı nikos economopoulos, skai tv'ye yaptığı açıklamada i̇nsanlar bir yol ambulans servisleri genel müdür yardımcısı miltiadis mylonas, yangın sırasında boşaltılan ev ve.

Yunanistan'da tek tek evleri arıyorlar! Ölü sayısı artıyor ...
Yunanistan'da tek tek evleri arıyorlar! Ölü sayısı artıyor ... from i.sozcu.com.tr
Uzmanlar, yangınların sebeplerine ilişkin olarak az yağışla gelen kuru havalara işaret ediyor. Yangın dakikalar içinde bölgeyi kuşattı. Yunanistan kızılhaç başkanı nikos economopoulos, skai tv'ye yaptığı açıklamada i̇nsanlar bir yol ambulans servisleri genel müdür yardımcısı miltiadis mylonas, yangın sırasında boşaltılan ev ve. 82 kişinin ölümüne yol açan yunanistan'daki yangına, yanan elektrik kablosunun yol açtığı belirlendi. 76 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciasının arkasında yunan itfaiyesinin zayıflığı yatıyor. Ölü sayısının daha da artmasından endişe ediliyor. Yunanistan'da doğu attika'da dün çıkan orman yangınları binlerce dönümlük ormanlık araziyi, sayısız ev ve arabayı kül etti. Yunanistan'daki orman yangını türkiye için uyarı niteliğindedir.

Atina yakınlarında çıkan yangınlarda 23'ü çocuk 187 kişinin.

76 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciasının arkasında yunan itfaiyesinin zayıflığı yatıyor. Yangından kurtulanlar, güvenli bir mesafede bulunduklarını. Yunanıstan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusunda bulunan mati bölgesinde çıkan orman yangını şimdiden 60'dan fazla kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Yunanistan'da 82 kişinin ölümüne neden olan yangın faciasının çıkış nedeni belli oldu. Atina yakınlarında çıkan yangınlarda 23'ü çocuk 187 kişinin. Yunanistan'daki yangın faciasının perde arkası. Yunanistan'daki orman yangınlarında ölü sayısı 70'i aştı. Yunanistan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusundaki mati bölgesinde dün öğleden sonra başlayan ve hâlâ kontrol altına alınamayan orman yangının bilançosu ortaya çıktı: Yunanistan'da başkent atina'nın yakınlarında yaşanan ve en 76 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciasının tanıkları, yaşadıklarını anlattı. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında başlayan yangında ölü sayısı 74'e yükseldi. Yunanistan greenpeace başkanı nikos charalambides, avrupa genelinde ve kuzey ülkelerinde. Yunanistan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusundaki mati bölgesinde dün öğleden sonra başlayan yangın hala kontrol altına alınamadı. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında 85 kişinin hayatını kaybettiği yangından kurtulanlar, yaşadıklarının şokunu atlatmaya ve hayata dönmeye çalışıyor.

Yangının kısa sürede çevreye yayıldığını anlatan. Ölü sayısının artmasından endişe ediliyor. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında meydana gelen yangınlarda en az 74 kişi yaşamını yitirdi. Yunanıstan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusunda bulunan mati bölgesinde çıkan orman yangını şimdiden 60'dan fazla kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Alevler büyük oranda kontrol altına alınmış durumda.

Yunanistan'daki yangın faciasında ölü sayısı artıyor - PİRHA
Yunanistan'daki yangın faciasında ölü sayısı artıyor - PİRHA from www.pirha.net
Yunanistan'daki yangın faciasının perde arkası. Yunanistan greenpeace başkanı nikos charalambides, avrupa genelinde ve kuzey ülkelerinde. Atina yakınlarında çıkan yangınlarda 23'ü çocuk 187 kişinin. Yunanistan'daki orman yangını türkiye için uyarı niteliğindedir. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında başlayan orman yangınları kontrolden çıktı. Alevler büyük oranda kontrol altına alınmış durumda. Yunanistan'daki orman yangınlarında ölü sayısı 74… Yunanistan'da 82 kişinin ölümüne neden olan yangın faciasının çıkış nedeni belli oldu.

Yunanistan'da 82 kişinin ölümüne neden olan yangın faciasının çıkış nedeni belli oldu.

Ölü sayısının daha da artmasından endişe ediliyor. Yunanistan'da doğu attika'da dün çıkan orman yangınları binlerce dönümlük ormanlık araziyi, sayısız ev ve arabayı kül etti. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında başlayan yangında ölü sayısı 74'e yükseldi. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında ölü sayısı 81'e yükseldi. Yunanistan'daki yangın felaketinde ölü sayısı artıyor. Yunan itfaiye ekibi, orman yangınlarında ölü sayısının 79'a yükseldiğini açıkladı. Yunanistan'ın başkenti atina'daki orman yangınlarında 60'tan fazla kişi hayatını kaybetti, 16'sı çocuk 156 kişi yaralandı. Alevler büyük oranda kontrol altına alınmış durumda. Yunanistan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusundaki mati bölgesinde dün öğleden sonra başlayan ve hâlâ kontrol altına alınamayan orman yangının bilançosu ortaya çıktı: Yunanistan'da 82 kişinin ölümüne neden olan yangın faciasının çıkış nedeni belli oldu. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında 85 kişinin hayatını kaybettiği yangından kurtulanlar, yaşadıklarının şokunu atlatmaya ve hayata dönmeye çalışıyor. Yunanıstan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusunda bulunan mati bölgesinde çıkan orman yangını şimdiden 60'dan fazla kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında meydana gelen yangınlarda en az 74 kişi yaşamını yitirdi.

Yangının kısa sürede çevreye yayıldığını anlatan. Yunanistan'daki orman yangınlarında ölü sayısı 70'i aştı. Yangının başladığı pentelis bölgesinin belediye başkanı dimitris stergiou, thema. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında meydana gelen yangınlarda en az 76 kişi yaşamını yitirdi. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında meydana gelen yangınlarda en az 74 kişi yaşamını yitirdi.

Yunanistan'daki yangın faciasında ölü sayısı 88'e yükseldi ...
Yunanistan'daki yangın faciasında ölü sayısı 88'e yükseldi ... from haber.sol.org.tr
Yunanistan'daki yangınlarda en az 80 kişi hayatını kaybetti. 'dallar ve yıkıntılar arabamıza çarpıyordu'. Yangının kısa sürede çevreye yayıldığını anlatan. Yunanistan'daki yangın faciasında en az 83 kişi hayatını kaybetmiş, 12 bin 760 hektar alanın yarısının yangından etkilenmişti. Yunanistan'daki yangın felaketinde ölü sayısı artıyor. Yunanistan'da 82 kişinin ölümüne neden olan yangın faciasının çıkış nedeni belli oldu. Yunanistan'da yaşanan yangın faciasının yaraları sarılmaya çalışılırken, yangın bölgesindeki i̇nanıyorum ki, yangın oradan başladı. dedi. Yunanistan'daki orman yangını türkiye için uyarı niteliğindedir.

Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında başlayan yangında ölü sayısı 74'e yükseldi.

Yunanistan'daki yangın faciasında en az 83 kişi hayatını kaybetmiş, 12 bin 760 hektar alanın yarısının yangından etkilenmişti. Yunanistan'da önüne geçilemeyen orman yangınlarında şu ana kadar 74 kişi hayatını kaybederken, en az 164 kişi de yaralandı. Yunanistan'daki yangınlarda en az 80 kişi hayatını kaybetti. Son 10 yılın en büyük yangın krizi ile. Yunanistan'daki yangın faciasının perde arkası. Yunanistan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusundaki mati bölgesinde dün öğleden sonra başlayan yangın hala kontrol altına alınamadı. Yunanistan'da yangın | euronews tarafından yayınlanan tüm uluslararası, iş, politika, bilim ve yaşam konulu makalelerin alfabetik listesi. Yangının başladığı pentelis bölgesinin belediye başkanı dimitris stergiou, thema. Yunanistan, tarihin en korkunç doğal afetinin ardından yaralarını sarmaya başladı… ölü sayısının 81'e yaralı sayısının ise 187'ye çıktığı yangın felaketi sonrasında arama kurtarma çalışmaları başladı. Ölü sayısının artmasından endişe ediliyor. Atina yakınlarında çıkan yangınlarda 23'ü çocuk 187 kişinin. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında 85 kişinin hayatını kaybettiği yangından kurtulanlar, yaşadıklarının şokunu atlatmaya ve hayata dönmeye çalışıyor. Yunanistan'daki orman yangını türkiye için uyarı niteliğindedir.

Yunanıstan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusunda bulunan mati bölgesinde çıkan orman yangını şimdiden 60'dan fazla kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu yunanistan yangın. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında başlayan orman yangınları kontrolden çıktı.